View Single Post
Staro 11.01.2011., 21:33   #1
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Noviji PC i plavi ekran s restartom

ovako radi se o frendovom kompu, ima ga nekih godinu dana i zadnjih 6mj. je poceo igrati i javlja mu plavi ekran i restart, nije mi se bio sjetio prije javiti jer je povremeno igrao

QuadCore AMD Athlon II X4 620, 2600 MHz (13 x 200)
geforce gts 250 GIGABITE 1GB, driver 260.99
ASUS M4A78 PRO
seagate 7200.12 500GB
corsair 550w

ram mislim da je kingmax, al ima 2x2GB=4GB ddr2 jel 800 ili 1066Mhz neznam to moram jos provjeriti

uglavnom radi se o operativnom sustavu XP SP3 32bitni, i u normalnom radu koristenja s internetom i te sheme nema nikakvih plavih ekrana niti nicega sve normalno kolko god dugo radio, ali prilikom pokretanja bilo koje igre tj. u trenutku kada ude u igru izbaci plavi ekran i restart, no nije uvijek tako vec kak mu se sprdne nekad kad ude prvi puta u istu igru nedesava se nista pa sve do sat, dva tri onda opet ponovi istu pricu plavi ekran i restart, uglavnom skoro sve igre zajebavaju

testirao sam HDD s hd tune i cist je od bad sectora, RAM testitao s MEM testom na dva sata nula errora vidio u task bar da je koristio svih 4GB RAM-a, graficka nepokazuje nikakve crtice, tockice za vrijeme igranja nista, cijela konfgiuracija nije uopce nikad bio OC-kan niti je OC-kan, sve po defaultu

neznam u cem bi bio problem ?
DANCI je offline   Reply With Quote