Evo nakon što sam jutros pokupio na pošti svoju 6950 i sisu 620GM, složio to u komp (živio cm590, još uvijek ne vjerujem koliko mjesta ima u tom case-u), instalirao drivere, eto i prvih dojmova....
O flashanju u 6970 sam razmišljao ovih par dana dok sam čekao grafu, ali sada nakon isprobavanja - no way, bar zasad. Grafa je jednom riječju zmaj. Prilično se vidi razlika u brzini u odnosu na 6870 twin frozr (koju sam probao na istoj mojoj konfi i monitoru). Npr, fps-i u bf bc2 idu od 70-110 (dx11, sve max, aa i af na 4 čini mi se), cod je konstantno na 60 (vsync on), moh isto tako, itd. Nema droppanja frameova, trzanja, ma ničeg, milina jedna za igranje. Upravo mi krivo što idem radit ubrzo pa ne mogu probati sve igre koje imam instalirane (30ak trenutno).
Razmišljao sam o friškoj instalaciji windowsa, i to da stavim 64bitnu, da mi ne stoji ovih 3.5gb usable rama, ali kad ovak fino sve radi, zasad vjerovatno neću ništa dirati, jer imam 20ak programa koji mi počesto trebaju, a sad opet da ih sve instaliram, previše posla....
Uglavnom, za 2350kn je daleko bolja kupnja od 6870twin frozer za 2100kn koja mi je bila druga opcija, jer nisam htio običnu 6870 zbog venta.
Jedina zamjerka ovoj zvjerčici je dosta loše postavljena regulacija venta, ali to ću večeras složit u afterburneru - idle se vrti oko 57° sa ventom na 25%, full load je 81° sa ventom na 36% - premalo venta i nepotrebno visoke temperature, a komp se ionako više uopće ne čuje otkad je sisa unutra, prestrašno, sad je jedina stvar koju čujem ovaj sistemski blacky od terabajt.