View Single Post
Staro 10.01.2011., 21:13   #295
stipe1771
Premium
Moj komp

stipe1771's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Hehe ne znam koliko ti toga jedes, ali pravilna prehrana bas i nije skuplja od junk fooda. Tako da ako imas za jest, imas i za pravilno jest and then some.

Jedna pizza, ajmo rec da su to dva obroka... je 30 kuna. Ja za 30 kuna kupim kilu posnog sira i kilu zobenih. Toliko hrane brat bratu nemres u 2 dana pojest.

Osim toga, nitko te ne tjera da pijes whey protein u prahu (koji je btw. jeftiniji po gramu od jednake kolicine proteina iz jaja, sira, mlijeka i piletine). Zdravo se hrani i bez dodataka prehrani, rezultati ce bit tu. Od krkanja proteinskih shakeova jos nitko nije dobio plocice iz pivskog bureta.

A ova pitanja "kako najbrze skinut skembu" mrzim sam tak... Dodas bilokakvu fizicku aktivnost na duzi period vremena i gledaj rezultate. Ili prestani jest iza 18h. Ili izbroji koliko prosjecno kalorija roknes dnevno kroz tjedan dana, skini 25% i gledaj rezultate. Ili rastegni obroke sa 2x1500 kalorija na 5x600... Itd.

Ne jedem skoro junk food.Jedem za rucak sta mater skuha,kupus,pire,riza,tjestenina s mesom,tu i tamo si smiksam shake s bananom,mlijekom i zobenima,jedem kuhana jaja,posni sir,sendvic od dimceka itd.Ne znan zasto neko nebi jeo poslije 18 sati.To je glupost.Bitno je sta se jede poslije 18 sati.Ako pojede posni sir ,to je bolje nego da nije jeo.Kupova sam ja proteini vec 2-3 puta ,samo ih brzo potrosim jer idem 5 puta tjedno u teretanu i onda sam samo pitao savjet o onim proteinima sa njuskala ,ali ocito niko ne zna nista o tome.
stipe1771 je offline   Reply With Quote