Citiraj:
Autor stipe1771
Ma skupo mi je davat svako 2 mjeseca 400 kn za proteine,a jos moram i teretanu placat i hranu kupovat.Kriza je,ako je neko uzima neka mi se javi na pm ili ode.tnx
|
Hehe ne znam koliko ti toga jedes, ali pravilna prehrana bas i nije skuplja od junk fooda. Tako da ako imas za jest, imas i za pravilno jest and then some.
Jedna pizza, ajmo rec da su to dva obroka... je 30 kuna. Ja za 30 kuna kupim kilu posnog sira i kilu zobenih. Toliko hrane brat bratu nemres u 2 dana pojest.
Osim toga, nitko te ne tjera da pijes whey protein u prahu (koji je btw. jeftiniji po gramu od jednake kolicine proteina iz jaja, sira, mlijeka i piletine). Zdravo se hrani i bez dodataka prehrani, rezultati ce bit tu. Od krkanja proteinskih shakeova jos nitko nije dobio plocice iz pivskog bureta.
A ova pitanja "kako najbrze skinut skembu" mrzim sam tak... Dodas bilokakvu fizicku aktivnost na duzi period vremena i gledaj rezultate. Ili prestani jest iza 18h. Ili izbroji koliko prosjecno kalorija roknes dnevno kroz tjedan dana, skini 25% i gledaj rezultate. Ili rastegni obroke sa 2x1500 kalorija na 5x600... Itd.