Citiraj:
Autor denis01000
Jako lijepo i precizno napravljeno,posebno mi se dopada ovaj plexi box za vodu...Svakako ubaci nešto u sistem protiv tih algi,najviše će ti se nakupit u cijevima,posudi za vodu i oko pumpe.jesi li ti stavljao ovaj crni cable sleewing kit ili je on originalno na napajanju?Gdje si nabavio pumpicu,super je? 
|
ohoo pozdrav još jednom sugrađaninu

Za sada je ubačen antifriz koliko sam shvatio tu od ekipe on bi trebao štititi od stvaranja algi, za sada nažalost nemam coil srebra niti onaj pt nuke ili kako se već zove, možda uskoro nabavim to srebro, nije skupo a kako ekipa ovdje kaže štiti praktički 100%.
Cable sleeving je originalno bio na kabelima napajanja(imaš u moj komp koje je napajanje pa još najbolje da jedno takvo napajanje nema

)
Na prvoj stranici sam napisao listu komponenti i da je naručeno iz ekwb-a, pa da se ne ponavljam skokni na prvu stranicu i baci pogled, ali odmah da kažem pumpica radi na 12 DC pa nije bilo potrebe za relejem
Već kad smo kod toga imam i jednu potopnu koja radi na 220 pa bi u tom slučaju naravno bio potreban