View Single Post
Staro 08.01.2011., 22:16   #10
denis01000
Registered User

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor MP7 Pregled postova
Nije loše , ali hebate gdje idu ta crijeva? daj još koju sliku ne vidi se rad a i pumpica, daj da se to sve vidi da uživamo
Citiraj:
Autor SabahudinP Pregled postova
Nije loše ali par pitanja i prijedloga imam Zašto ti crijeva idu tolko naprijed negdje, malo ti trpi pumpa, i zašto, pobogu, blok na zmijicu, jel to Thermaltake? Imao sam ga ja, imao ga je frend i moram ti reć da to ničemu ne valja Ali dobar početak i daj nakelji još koju fotku killera i pumpe. Iako ti ne treba neko bolesno hlađenje (sudeći po konfi), ako ćeš ikada trebati jače mjenjaj blok obavezno, EK supreme ili ako možeš doći do swiftechovog Apogeeja
Da,dobro ste primjetili za crijeva.Pošto je to bilo "low budget home made" vodeno,i nije u njega puno uloženo,i kiler od auta nije stao u kućište.tako da sam ga morao držat izvan kućišta.pošto su protočne pumpice skupe kupio sam potopnu i ubacio ju u teglicu s vodom...A kad ti je teglica puna vode na podu kraj kompa i svih onih žica nije ti svejedno,jer onda jedan krivi pokret nogom može napravit čuda .zato sam to sve mrvicu odmaknuo na sigurnije...

U vezi bloka na zmijicu...Samo radi tog bloka sam sve to i napravio,jer je jedan dan osvanuo u linksovom web shopu,a pošto je vodeni blok za socket 462 malo zajebanije za nabavit(ako ne računamo ebay i to ) odlučio sam iskoristit priliku i dat cca 150 kn za njega...Nije termaltake,nego aquacomputer,i mogu reć da im je završna obrada veoma loša,mogli su malo bolje obradit bazu bloka,isto tako uz njega nije bilo ni spojnica,pa mi je frend tokar napravio 2 po mjeri.

Inače nisam neki gamer,vidi se po konfi,komp mi je za muziku,filmove,net i sl,tako da je ovo bilo više iz fore nego funkcionalnosti.Mada mogu reć da je temp. s vodenim bila uvijek 4 stupnja niža.

Kao što sam napiso u prvom postu vodeno sam izbacio zbog nove matične sa drugim socketom,a i ispod kilera se svako tolko već pojavljivala kap vode jer je počeo slinit na ventilu,pa je postala komplikacija i nakraju krajeva kad treba preselit komp ili nešto uvijek vučeš te cijevi,teglu,kiler...Kod mene je ostavilo dobar dojam,samo prilikom slaganja treba sve odradit pedantno(a ne ko ja ovako)i ne fušarit,već naći pravo rješenje!

To je to vodeno samo na staroj matičnoj i u drugom kućištu

Uploaded with ImageShack.us

Teglica,s pumpom i algama...ta voda nije mjenjana cca 1 god

Tu se isto nešto vidi,šteta što nemam više slika od cijelog tog sistema,pa da mogu stavit na forum...

denis01000 je offline   Reply With Quote