Citiraj:
Autor hrabar.dabar
@Bubba: super su mi tvoje konstatacije unatoč protivnim argumentima.
|
Kojim argumentima?
Citiraj:
Dakle, ja znam da se to tako radi,
|
Da ti
citiram Visageovog prijatelja Mamica - ja znam da se hrabar.dabar sika u bulju. I sto sad?
Citiraj:
naveo sam primjer sa elektroničkom komponentom,
|
Ne, rekao si da jedan tvoj frend ima nekog tamo sefa za neku tamo komponentu za koji je bio neki tamo zahtijev.
Ili sam ja promasio detalje gdje si opisao modus operandi tog sklopa, kako je izveden (od diskretnih sklopova ili se radi o kodu zabasurenom u nekakav uC) i kako tocno "mjeri" dvije godine?
Citiraj:
imam primjer sa mobitelom (ja i svi ljudi koje sam znao da imaju taj mobitel 3/3),
|
Gle, biti hrabar i biti blesav nije isto. Ti i dva pajdasa!? Maestralno...
Citiraj:
dao sam ti pojam s kojim guglanjem dođeš do istih problema.
|
Mucek, Googlaj si sam, a mozda pritom naucis nesto o osnovama elektrotehnike, teoriji vjerojatnosti, nacinu rada velikih kompanija koji dilaju hardver i slicno.
Koja crna argumenta?
Citiraj:
odgovaraš sa "Kao sto rekoh, apsolutni bullshit".
|
I jos jednom - kakas. Nema veze, nisi ni prvi ni zadnji koji se pokakao forum, sefa, stanicu i 16 km pruge u oba smjera, bio popljuvan i zivot odtekao dalje.
No ako ne zelis mijenjati nick i da te se sjecamo kao Vasionamajstora, ipak ces morat imati nesto bolje od Gugla i sveskupa tri prijatelja, jer ovako ispada da ni Windowse ne znas instalirati.
BTW:

;a restart je bio prije vise od tjedan dana iskljucivo zbog updateova, i masina se ponasa bolje nego kad je upaljena, jer je W7 pokesirao sve sto mu je bilo potrebno.
Citiraj:
Dakle, nemam namjeru s tobom dalje raspravljat.
|
Ja sam pogodjen s time do neopisivih razmjera.