Citiraj:
Autor ffxx
Pozdrav
Kupio sam HTC HD2 i pokušajem već dva dana instalirati Android os ali nikako mi ne uspijeva. Nisam do sad nikad imao HTC i neznam kojim redoslijedom bi se trebali instalirati programi ili flashati mob. Moželi netko da mi pojasni što trebam instalirati da bi mi taj Android mogao raditi na mob. Preko youtub-a sam gledao i slično pokušavao ali nisam uspio instalirati do kraja. Skinuo sam SurepRam froyo V1.5 i prebacio na mem. karticu mobitela, kad pokremen intalaciju samo se display zatamni i 3-4 rečenice se pojave i tako stoji dok ne izvadim bateriju.
Molio bih ako mi netko može pomoći!!
|
Preporučljivo je imati bar RADIO 2.14 ili 2.15.
Što se tiće ROM-a, tu nema ograničenja, ANdroid mora raditi na stocku kao i na costume ROMu
Flashanje RADIO-a je jednostavno, odi na XDA ili pak youtube i naučit češ flashati RADIO za minutu
Preporučam ti da počneš sa nekim običnim Androidom koji se pokreče i vrti sa SD kartice. RAM editioni nisu ispolirani.
Probaj sa ovim releasom:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801607
Formatiraj SD karticu (backupiraj što trebaš, pa kasnije vratiš)
Ekstraktaj Android na SD karticu.
Pokreni neki file explorer u mobitelu, tap-neš prvo CLRCAD (ništa se ne treba dogoditi kad to tap-neš) te onda tap-neš HARET
Pustiš mobitel bar 10 minuta dok prvi puta boota da napravi data image i to je to.