Tema: Alienware
View Single Post
Staro 24.01.2005., 22:55   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
jedan dan zovu mene dva forumaša da dođem vidjet kućište ... dozujim ja kad ono isti centurion i kažu koštao je oko 150kn. Ali mi nekak čudan, makne onaj koji ga je iz zajebancije kupio bočnu stranicu a kućište počne tonut mislim lim ne može izdržat vlastitu težinu + težinu napajanja prstima ga modeliraš ko plastelin kako ti paše ... ak ti treba nova rupa mislim da bi je metalnom tehničkom izbušio ko od šale ...

a što se tiče isto ime isti proizvod različita kvaliteta ... pa recimo pogle Mercedes, Jaguar, BMW, ... ali kaj je najgore koštaju ISTO !!! Pa se sječate onog lika sa E klasom, pa je bilo kao objašnjenje taj je greškom završio kod nas taj je bio za Ukrajinu ... znači 65.000 € drugačije vrijedi u Njemačkoj - RH - Ukrajini ???

Moj savjet, ak ne moraš kupi si neku brend kutiju. Kućište je nekaj kaj imaš godinama. Ovo pogledaj i odmjeri kvalitetu ili nekvalitetu i lijepotu (ali ne jer ti se sviša danas već hoće li i za dva tri mjeseca) i onda odvagni oš neš ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote