View Single Post
Staro 07.01.2011., 00:05   #9
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
pozdrav!

evo da ne otvaram novi thread, iskopao ovog.
imam problema s konvertiranjem mkv u avi format. već sam svašta probao ali uvijek neki error ispadne ili slično. VirtualDubMod se ruši kad probam otvoriti .mkv, a čak sam i probal s any video converterom kako je gore opisano al počne konvertirat, dođe do 1% i samo javi da je završio, al output file naravno ne radi. mislil sam da nemam kodeke pa sam instaliral Matroska Pack kodeke, al ni to nije pomoglo.

važno mi je da se kod konvertiranja u .avi zalijepe titlovi sadržani u .mkv kontejneru, jer to mi je jedini način da gledam hd filmove na tvu preko usb-a, a da imaju titlove.

UPDATE

uspel sam konvertirati mkv u avi i da se vide titlovi s AVS Video Converterom. i to nakon 5 programa koji nisu pomogli. međutim, evo novog problema. ako taj polazni .mkv fajl u bilo kojem smislu izmjenim u MKVmerge programu (recimo trebam ga mjenjati da dodam hrvatske titlove) onda ga AVS video converter ne želi učitati!. Javlja grešku: File format error. a taj novi .mkv se može bez problema gledati i videoplayeri ga prepoznaju ko .mkv , samo AVS neće... nejde pa nejde....
Full Throttle je offline   Reply With Quote