View Single Post
Staro 06.01.2011., 18:39   #726
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Zaton:
1. "Ranger station" - tamo gdje su mercovi koji traže hranu za uzvrat ili ih pobiješ i u njihovom dvorištu iza hangara je alat na kutijama.
2. "Sawmil" - u kućici koja je ispod pilane na tavanu.

Yanov:
1. U vlaku kroz koji ide ona elektro-anomalija
2. Jupiter odjel, ali sa druge strane, na tavanu u ormaru

Pripyat:
1. Department store
2. KBO service center

-->
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ma zafrkavam se nije problem i upravo završio tu misiju i našo tools-e ali..... izgleda da nisu dovoljni da nadogradim to što želim/sniper i exoskeleton/ traži me onaj u Creck-u(mehanićar a te druge toolse sam jedino mogao dati Nitr-u u Yanov-u jer se otvori ta opcija) neki sniper toolkit???

Hvala.
Jedan alat ide u Yanov Nitru, a drugi Cardanu u Skadovsku. S time da Cardanu moraš dati 2 vodke ako hoćeš da ti sve upgreada.
Što se exoskeletona tiče, neke stvari ti može upgradeati samo Novikov (onaj u bunkeru sa Clear sky odijelom).
Ali sva oružja do kraja MORAJU moći upgradeati oba tehničara kojima si dobio sva 3 alata, jer ako nisi, onda je ovo gore što si napisao moguće. Svaki mora dobiti 3 verzije alata, dakle, 6 paketa moraš naći. u svakoj mapi su 2 komada.

Alati su na lokacijama:

Zaton:
1. "Ranger station" - tamo gdje su mercovi koji traže hranu za uzvrat ili ih pobiješ i u njihovom dvorištu iza hangara je alat na kutijama.
2. "Sawmil" - u kućici koja je ispod pilane na tavanu.

Yanov:
1. U vlaku kroz koji ide ona elektro-anomalija
2. Jupiter odjel, ali sa druge strane, na tavanu u ormaru

Pripyat:
1. Department store
2. KBO service center

Brko je offline   Reply With Quote