View Single Post
Staro 06.01.2011., 17:24   #11
dedaWraith
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Getriba Pregled postova
ma, ja studiram na Fer-u, al nekako sam shvatio da neću nekakav bajan programer bit ako se mislim oslanjati samo na znanja koja ću steć recimo iz Programiranja i programskog inžinjerstva, Algoritama i struktura podataka, Operacijskih sustava, Baza podataka, itd itd...

zato sam si odredio cilj do kraja faksa, paralelno usavršavat znanje iz programiranja, nadovezujuć na to znanje iz ovih kolegija gore navedenih.
i za sad sam u procesu ispitivanja što da počnem detaljno izučavat (c++, javu, c#, python, ruby, perl...) jer tog ima mali milijon.
još bi mi bilo najdraže kad bi mogao volontirat u nekoj tvrtci koja se bavi proizvodnjoj softwera nekih mjesec, dva, pa bi tak najbolje znao odgovore na ova moja pitanja (barem donekle) :-/

OOP uči, nije bitno koji, Javu mozda malo više od c#. PHP poslje i baze...
Ja sam FER zavrsil pred 3mj i sutiacija nije bajna, tj. daleko je od nebajne, jer eto, nikakav OO nismo radili na faxu, tak da je to na tebi. Jedino pohvalno je kaj budeš naučil "smisao" programiranja, tak da ti se nebude proglem prešaltat na kaj god. Sve je to isto uglavnom, samo je sintaxa malo drukcija
dedaWraith je offline   Reply With Quote