View Single Post
Staro 05.01.2011., 14:44   #20
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
E da , Medo.
Vjerovatno nitko nezna kako se čita Mede8er pa me nimalo ne čudi taj nadimak.

Med500x

Upravo sam po Yotubu gledao "korisničko sučelje" i ...
Da budem iskren , žalim tog dizajnera / tehničara koji je u svojoj glavi mislio da je dobra ideja da za bilo koji rad / učitavanje i sl. iskoči crni blok s tim logom.
Pa nije valjda da ne postoje tehnički uvjeti da se nekakvo učitavanje / čekanje izvršenja neke pritisnute tipke i sl. ne može napravit s nekakvim transparentnim logom . To mi toliko kopa oči da ne vidim bilo što ostalo.
Je, ogavan je u mp3.Nešto su poboljšali sa zadnjim firmwareom, ali to je svejedno vulgaris gui koji ide skup sa SDK od tog realtekovog chipa.

Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Što se minija tiče.
Ne mogu iskopati nešto detaljno informacija pošto se najvjerovatnije radi o svježem uređaju ali po onom što sam vidio meni to izgleda kao isti ku*ac u drugom pakiranju / manjem pakiranju. Pročitao sam negdje da si kupio tu stvarčicu pa "let it rip"
Trenutno imam dva uređaja kod sebe, MED400x i PlayonHD mini.

Identični uređaji, isti realtekov čip, isti pcb pa čak i isti menu.
MED ima nešto bolji daljinski, a oba svijetle ko betlehem i to plavom ledicom.

Oba uređaja imaju mane ali to je uglavnom zbog nesposobnog realteka koji izvodi gluposti sa svojim SDK.
Tako da programeri za MED i Plejon ne stignu to portati.

Za plejon se sada očekuje novi firmware baziran na zadnjem SDK v4, na njemu bude i predstavljen onaj GUI 2.0 koji sam negdje gore linkao.

Što se tvixa tiče, već sam linkao negdje ali cijela ta kompanija je propala i sada se pak pripajaju sa drugim kinezima.
Obećavaju bolji support, no onog trenutka kad izbace nove uređaje, podrška za stare bude pala u vodu.

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25841 (ovo im je ujedno i reklama da se pokažu u boljem svijetlu)
tech je offline   Reply With Quote