View Single Post
Staro 05.01.2011., 13:11   #16
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor hrabar.dabar Pregled postova
1. Svježi windowsi. Instaliram ih i nudi mi 50 kritičnih updateova. Ok, prihvatim samo kritične. Nakon restarta windowsi se ne mogu startat. Reinstaliram windowse (jer ne mogu pokrenut safe mode i napravit restore), idem 5 po 5 updateova i onda sve radi.
2. Svježi windowsi također. U nekoj kombinaciji sa smanjivanjem UAC na najmanje, nakon slijedećeg restarta mi ne da NIŠTA pisat po disku. Nakon toga, bilo koje kombinacije spašavanja stvari ne pomažu. Reinstaliram win, radi.
3. Klasična stvar kod win. Nakon par mjeseci rada i desetak instaliranih programa, windowsi se startaju predugo. Na poslu imam Intelov E8400 s 4GB RAM-a, windowsi se startaju više od 4 minute!
itd.
1. Vjerojatno u tebi problem, instalirano do sada na 10 desktop racunala (sto X64 / X86) verzija i nikad nakon updatea problema (da ne govorim jos medju tih 10 desktopa isto toliko i prijenosnika)..
2. Takodjer na niti jednom do sad instaliranom nisam imao problem sa UAC-om (koji mi ne treba pa ga isto tako i iskljucim).
Gore si naveo da imas licencirani OS, to je bilo samo kao pohvala jer mi se cini kao neki tvikani W7 sa torrenta?
3. Nakon godinu + dana se windowsi (kod mene), startaju isto kao i prvog dana.
Problem je u samom korisniku sto se tice boot-a, i samog odnosa prema OS-u i sl.