ovako radi se o tome ukratko:grficka  kartica je ATI radeon 5850 HD  Sapphire 1 gb....i sad znaci radi sve pet  kad je windows dignut tiho i  normalno....a kad udzem u neku igricu tipa  battlefiled bad company 2  nakon par minuta igre pocne ventilator brujat  ko pomahnito....ko u  starim kompovima obican ventilator,sto je  najtuznije prije 2 dana sam  podigo iz linksa komp sa popravka jer je to  prije brujalo i jos neceg  oko napajanja...znaci sad su oni to kao  trebali rijesit a opet isto  sranje....mislim sta da ih opet zovem i opet  im nosim komp a meni lik  je reko da je sa grafom sve pet samo kao da je  bilo prasine u  njoj....sta mi je radit to mene interesira.....ovako sto  se tice  drivera sve bi trebalo bit updateano jucer sam ih instaliro na  verziju  ja mislim 10.12.Prije nikad nisam imo takvih problema a sve sa  igro i  radio isto....i jos mi se sad pocelo desavat da kad palim komp  ili  resetiram da isto ventilator pomahnita i bruji....Pomazite ko kod  zna....evo i linka od grafe:

http://www.amd.com/us/products/deskt...-overview.aspx
ne  znam sta jos rec jebo ja radeon...da nije do njihovih drivera  cuo sam  bio svega da su se ljudima znale sprzit graficke zbog losih  drivera i  takve price...ili bio sam prcko nesto po onom ati overdriveu  al tamo mi  je sve normalno 725/1000 Mhz i fan control je iskljucen
konfiguracija:Manufacturer: 		 		System manufacturer
 	 	 	 		Processor: 		 		Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8500  @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.2GHz
 	 	 	 		Memory: 		 		4096MB RAM
 	 	 	 		Hard Drive: 		 		500 GB+640 GB
 	 	 	 		Video Card: 		 		ATI Radeon HD 5850 1 GB
 	 	 	 		Monitor: 		 		Samsung SyncMaster 2053BW
 	 	 	 		Sound Card: 		 		Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
 	 	 	 		Speakers/Headphones: 		 		logitech PC headset Clearchat style stereo
 	 	 	 		Keyboard: 		 		logitech g11 gaming keyboard
 	 	 	 		Mouse: 		 		Logitech MX-518
 	 	 	 		Mouse Surface: 		 		Nova Gaming winner 3
 	 	 	 		Operating System: 		 		Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
 	 	 	 		Motherboard: 		 		ASUS P5Q Deluxe LGA 775 Intel P45 Intel Motherboard
 	 	 	 		Computer Case: 		 		NZXT Apollo Black