View Single Post
Staro 05.01.2011., 11:16   #17
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
E da , Medo.
Vjerovatno nitko nezna kako se čita Mede8er pa me nimalo ne čudi taj nadimak.

Med500x

Upravo sam po Yotubu gledao "korisničko sučelje" i ...
Da budem iskren , žalim tog dizajnera / tehničara koji je u svojoj glavi mislio da je dobra ideja da za bilo koji rad / učitavanje i sl. iskoči crni blok s tim logom.
Pa nije valjda da ne postoje tehnički uvjeti da se nekakvo učitavanje / čekanje izvršenja neke pritisnute tipke i sl. ne može napravit s nekakvim transparentnim logom . To mi toliko kopa oči da ne vidim bilo što ostalo.

Nastavljajuči tim stilom , u oko mi je upao i Tvix HD Slim S1 . ( 1400kn)
( rivju 1 , rivju 2 )
Više mi se sviđa N1 ali ovo uopče ne izgleda loše s obzirom da ima iste negativne stvari kao i svaki drugi blok uređaj. Očito firma drži do dizajna svojih proizvoda. Cjelokupni paket , iako ne savršen po onom što bi želio od novog uređaja , izgleda kao nešto što bih HTIO koristiti. Od kupovine me odbija ista stvar kao kod N1 - cijena.
Da sam ograničen cijenom več znam što bi kupio...

Druga stvar zbog kojeg mi je HTPC odbojan je ...kad bi god netko spominjao HTPC uvjek se radilo o nekim ogromnim kutijetimama koje su u biti kompjuter. A ogromna kutija za komp (iako polegnuta) nije nešto što bi mi bilo lijepo za vidjet pored hife. A da ne govorim o tome da je to usrani komp s hrpetinom diskovlja i svim kompjuterskim komponentama što treba imati volje odabrati do zadnjeg dijela, a i sastaviti.
?
kad si već sve opisao, mogao si navest još jednu stvar koja trenutno nije tražena, ali kao i sve u RH i ona će doć za par godina, ali mene zanima sada: koji od njih podržava web radio stream? koji ima display - koja korist da svaki put moram uplalit TV ako oću slušat radio ili nać neki folder sa club remixevima da bi mi TV poslužio kao navigator??
quazar912 je offline   Reply With Quote