E da , Medo.
Vjerovatno nitko nezna kako se čita
Mede8er 
pa me nimalo ne čudi taj nadimak.
Med500x
Upravo sam po Yotubu gledao "korisničko sučelje" i ...
Da budem iskren , žalim tog dizajnera / tehničara koji je u svojoj glavi mislio da je dobra ideja da za bilo koji rad / učitavanje i sl. iskoči crni blok s tim logom.

Pa nije valjda da ne postoje tehnički uvjeti da se nekakvo učitavanje / čekanje izvršenja neke pritisnute tipke i sl. ne može napravit s nekakvim transparentnim logom . To mi toliko kopa oči da ne vidim bilo što ostalo.
Nastavljajuči tim stilom , u oko mi je upao i
Tvix HD Slim S1 . ( 1400kn)
(
rivju 1 ,
rivju 2 )
Više mi se sviđa N1 ali ovo uopče ne izgleda loše s obzirom da ima iste negativne stvari kao i svaki drugi blok uređaj. Očito firma drži do dizajna svojih proizvoda. Cjelokupni paket , iako ne savršen po onom što bi želio od novog uređaja , izgleda kao nešto što bih HTIO koristiti. Od kupovine me odbija ista stvar kao kod N1 - cijena.

Da sam ograničen cijenom več znam što bi kupio...
Druga stvar zbog kojeg mi je HTPC odbojan je ...kad bi god netko spominjao HTPC uvjek se radilo o nekim ogromnim kutijetimama koje su u biti kompjuter. A ogromna kutija za komp (iako polegnuta) nije nešto što bi mi bilo lijepo za vidjet pored hife. A da ne govorim o tome da je to usrani komp s hrpetinom diskovlja i svim kompjuterskim komponentama što treba imati volje odabrati do zadnjeg dijela, a i sastaviti.
?