Citiraj:
Autor CsH_58
Bok! Treba mi HDTV LCD ('ebote naziv), od 24'' za u sobu, da služi kao tv i kao monitor.. Koliko sam skužio vrte se LG i Samsung, dali netko zna koji ok model do cca 2200 kn... i da.. di se može kupit stalak za monitor koji se zabuši u zid, ali da ima ruku, tako da se monitor može micat gore-dole, lijevo-desno... thx!
|
AKo si čitao bolje temu mogao si vidjeti da sam ja imao Samsung takav i nisam bio zadovoljan. Kao tv još ajde ali u biti ti combo uređaju niti su dobar tv niti monitor. Najveća zmajerka je katastrofalno sporo paljenje.
Prvo monitor se ne upali sam automatski kad se upali komp nego ga moraš na gumb. Taman se upali nešto prije nego se bootaju windowsi.
Sad recimo ako ti je namješteno da ti komp gasi monitor nakon 10min tebi će nakon 10 tek pokazati poruku no signal a onda će ta poruka još bar 10-15min letit po ekranu dok se ne ugasi. Naravno nakon toga svega kad mrdneš miša monitor ne trza već ga moraš opet palit na gumb i čekat dok se upali neko vrijeme a da ne pričam kako su loše senzorske kontrole kod Samsunga.
Kliknem paljenje monitora a kako se monitor ne pali odma čekam neko vrijeme da bi skužio da mi nije registrirao dodir pa opet kliknem i opet čekam. Uglavnom izludio sam a kad mi komp preko dana radi sa većim pauzama da ga ne koristim gasi mi se monitor često i često ga moram palit što me iživciralo.