Citiraj:
Autor Imagine
Što se minija tiče.
Ne mogu iskopati nešto detaljno informacija pošto se najvjerovatnije radi o svježem uređaju ali po onom što sam vidio meni to izgleda kao isti ku*ac u drugom pakiranju / manjem pakiranju. Pročitao sam negdje da si kupio tu stvarčicu pa "let it rip"
|
Vidio, nisam oduševljen, smanjene mogućnosti.
Citiraj:
Autor Imagine
Jedna od zanimljivijih stvari je ...da mu je cijena skočila za 200kn par dana nakon što si mi to spomenuo/ kad sam kuckao u ovoj temi. Vjerovatno je netko zaključio da su dali preveliki popust LOL 
|
Iskopao sam da je proizvođač morao platiti nekakav certifikat za to, pa su automatski poskupili u nabavi. Kurvinjski, s obzirom da su oni koji su kupili po nižoj cijeni mogli napraviti upgrade firmwarea for free. Ja nisam imao tu sreću, kupio ga nakon što je poskupio.
Citiraj:
Autor Imagine
Da mi nisi rekao što je to drugo mislio bih da je UPS s daljincem 
Po Specifikacijama se čini kao odlična stvarčica. Mjesto za 2 diska !
Bio bi još bolji da nema ograničenja za veličinu diskova spojenih preko USBa kad su popunjena 2 interna mjesta jer dođe čovjek u napast da ga napuni kad može.
|
Ima i verzija bez multimedijalnih mogućnosti (samo NAS), ali nisam ju imao u rukama. Zove se drugačije, ali isti drek. Ima ovaj uređaj još pokoju manu, tipa da ako ga spojiš izravno na USB na komp, tada moraš odlučiti koji disk komp vidi (ružan prekidač na zadnjoj strani). Onda verzija softvera firmwarea 2.4.2. koja ima nešto bugova (dolazi kao originalna postavka), ali s verzijom 2.5.2. sve je dignuto na puno višu razinu uz dodatak raznoraznih dodataka (nazovimo to tako). Kad sam dobio u ruke na testiranje ovaj uređaj s novim firmwareom, prodao Mede8er i kupio ovo. Trenutno je unutra 1.5 Gb disk, a uskoro dolazi još jedan jer je ovaj već skoro popunjen.