View Single Post
Staro 05.01.2011., 01:06   #269
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja uskoro pocinjem sa skidanjem kila i to poveceg broja, tocnije oko 20kg. Plan je jako jednostavan. Minimalno tri treninga tjedno, boks u Lokomotivi. Bio sam tamo davnih dana i znam da se budu nadigli parketi od mog znoja kad krenem. Radio sam to i prije i funkcionira nevjerojatnom brzinom. Trebat ce mi oko 2tj da se malo vratim u formu i da mogu pocet trenirat normalno ali nakon toga to ide ko beba. Prije koju god. sam skresao 80kg na 68 u 3mj a nakon godinu dana sam imal 66kg cistog dinamta. Cak nije bio ni boks, nego judo, koji je nesto laski fizicki za treniranje. Jedino kaj ovaj put skidam 90 i nesto sam stariji. Poanta je bolje odradit 3 puta tjedno posteni trening i zrtvovat koju cugu u bircu, nego nesto petljat sa klopom i satro vjezbanjem doma. Kad se krene nije uopce tesko a ako je neki borilacki sport u pitanju, postane totalna ovisnost i meni nema te teretane koja stvori feeling ko nakon dobrog treninga sa laganim odmjeravanjem snege i vjestine sa drugim deckim ili curama. Sa curama je zanimljivo delat, pogotovo hrvacke zahvate.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.01.2011. u 01:26. Razlog: Mislim lako je rec
MAGARAC je offline   Reply With Quote