Ovako htjeo bih da mi netko objasni ovo , znači slao sam mail logitechu za potrganu nožicu na tipkovnici , koja je u sklopu logitech wave pro paketa , znači tipkonica + miš i dobio sam ovo dolje na odgovor :
Thank you for contacting Logitech Customer Care. I understand you are having problems with Cordless Desktop Wave Pro keyboard leg is broken. I'm happy to help you with this issue.
It seems that your product has become faulty and needs to be replaced with new one.
The address for sending the defective products to is:
Logitech Europe S.A.
Predstavništvo u Republici Hrvatskoj
ID 101124-004310
Radnicka 34 A, I kat
10000 Zagreb
Croatia
The package must include:
Full product
Full customer address
Email and phone-number
Rightnow incident #
Proof of purchase
Should you have other questions, please do not hesitate to write us back or you can go to
www.logitech.com for
more information. Thank you once again for contacting Logitech Customer Care.
Kind Regards
Harri Kayhko
Logitech Europe S.A.
Customer Care - Europe, Middle East and Africa
Ako sam dobro shvatio ja bih u radničku trebao poslati komplet tipkovnicu i miš zapakiranu sa računom ,mailom i ostalim navedenim stavkama od kojih mi nije jasna ova "righnow incident" i nakon sto ja posaljem trebao bih dobiti novu , sada me zanima dali to dobivam iz logitecha hrvatska ili izvana

posto ako je izvana znaci da mi biti i miš i tipkovnica izvan pogona par tjedana
jesam ga sad tu nakenjao , ali ce valjda netko skontat sto me zanima ... jer glupo mi je da radi jedne nožice budem bez tipkovnice i miša oko mjesec dana