Citiraj:
Autor estugarda
Enter the Void; Gaspara Noe.
IMHO najrevolucionarniji film od 2001: A Space Odyssey.
|
da citiram amere: "you are easily impressed"
Citiraj:
Autor estugarda
Sanjam ga već nekoliko dana. Jedan od onih filmova koji te preokrenu. U pozitivnom i negativnom smislu.
Gledanje (cijelog) filma bez predrasuda garantira:
- nevjerojatnu imersivnost
- neviđenu tehnologiju i CGI
- mučninu
- erekciju
- epileptični napad (možda ne baš 100% ali blizu)
Tko je spreman uživati u filmu koji će ga fizički i psihički isrpiti; obavezno pogledati!
|
nevidjenu tehnologiju i CGI? tehnologija vidjena vec sto puta
one prijelaze izmedju zgrada mos vidjet u bad boys 2
sto se tice halucinacija i tresnje kamere kod istih ne vidim sta je tu revolucionarno (i posebice tesko za napraviti..)
ne znam bas za imersivnost
mucninu isto nisam imao a gledao u mraku (doduse nikad nisam ni imao problema sa tim)
erekciju - to da, na kraju sam samo zato i gledao do kraja ocekivajuci jos
film je jednostavno silovanje efektima (posebice sa onom scenom gdje si koje 2min prisiljen gledati bijelu pulsirajucu svjetlost)
soundtrack je nepostojeci, u drugom dijelu filma redatelj pocne silovat sa svim tim silnim prijelazima i predstavljanje price postane zamorno
odiseja 2001. je film sa stilom - gdje je sve imalo svoju ulogu i gdje je sve predstavljeno na elegantan nacin
ovaj film te pokusava silovati i za pola tih efekata imam osjecaj da je jednostavno bespotrebno i predugo
od filmova slicne tematike rekao bih da su trainspotting i requiem for a dream puno bolji
a sto se tice tehnologije i CGI, od novijih filmova koji su bolji, po meni je to Sunshine.