View Single Post
Staro 04.01.2011., 23:16   #264
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
@ 2 die 4

U principu treba ti proteinska prehrana. Biraj hranu s čim više proteina, a čim manje ugljikohidrata i šećera. Piletina ti ovdje super paše, posni sir, jedi čim više voća, na tvoju težinu minimalno 3 litre vode dnevno, ali minimalno. Jaja kuhaj, tuna u konzervi je isto oke.

Uglavnom, guglaj si za proteinsku (bjelančevine) prehranu.

I hodanje minimalno sat vremena ili orbitrek svaki dan po minimalno pola sata.

Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Fliko, oni singlovi jedino imaju smisla ako je trener vidio da ti ponestaje motivacije, pa da si maxovima digneš malo ego, jel to je sve što će od toga rast. Sa dvije godinje dizanja daleko si od toga da si iscrpio sve mogućnosti i varijacije. Da ne velim da je malo čudno što uopće imaš "slabu točku".

Te šeme samo sa max singlovima su, pretpostavljam, izmislili likovi sa 20 godinja bildanja i 3 tone steroida u sebi koji nemaju pojma kud bi više sa sobom.

Druga stvar, kaj je s onim 16-14-12? Mašeš rukicama po zraku bez veze. To su vježbe za zagrijavanje (ili kad tek počinješ). Odradi tri vježbe kak se spada (ona Jokina šema je OK, samo si prilagodi težinu), a ne jednu na max, a ostale laganini.
Možda sam se malo krivo izrazio ili ti krivo shvatio neke stvari. Bio sam debeo pa nisam radio kako spada teretanu, to je sve bilo zbrda zdola. Najviše sam trčao u to vrijeme, 3x tjedno po 10km.

Teretanu sam za to vrijeme radio tek toliko dok nisam skinuo kile i dobio volju podići mišićnu masu. Treninzi su mi se bazirali prema youtube filmovima itd.

Ovog ljeta sam počeo malo ozbiljnije trenirati u teretani (čitaj. hodati više puta tjedno) te sam došao do granice kad mi je trebala stručna pomoć i onda sam pitao tog lika za pomoć. Stručni fitnes trener je, 14 godina trenira te zna puno više od mene.

Pogodio si što se ega tiče, nisam imao muda, da se tako izrazim da probavam težine iznad 80kg, a 80kg sam dizao bez problema po 8, 10, 12 puta, kako kada i to 4, 5 serija. Onda mi je on rekao da ćemo mjesec dana raditi te jedinice, da se uvjerim da mogu i da dobijem tu novu motivaciju.

Što se tiče 16-14-12, ne mašem rukama, to radim incline bench press i fly sa 15, 17.5 i 20kg bučicama. Većih u teretani nema

Zadnje izmijenjeno od: Flikoman. 04.01.2011. u 23:23.
Flikoman je offline   Reply With Quote