View Single Post
Staro 04.01.2011., 22:34   #258
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Uh, čitajući ovo ovdje nemogu da vas ne priupitam par pitanja!
Ja imam 170cm i 109kn, imao sam 85gb prije 4g. od tada sam se zaposlio kao dostavljač i najveći dio prehrane se svodio na proizvode iz pekarne!

Da ne duljim, sada sam fraj i htio bih to sklesati na što jeftiniji (pošto sam ostao bez posla) i prirodniji način, imam karakter i ono što odredim to i mogu napraviti!
Dostupna sredstva za vježbu su mi brdski bicikl i Orbidrek u sobi!
Nemogu trčati jer su mi koljena nazvaljena (desno koljeno operiran prednji križni, a razvaljen menisk, a lijevo razvaljen menisk i načet ili potrgan prednji križni ali nije saniran)

Dakle, što bi mi preporučili i kakav način treninga da dođem prvo do neke kondicije a onda i da skinem kile?
Dali da bacam nofce na neke preparate tipa l'carnitine ili ne?

Evo prije 8g sam bio na 112kg, i bio na nekoj dijeti i osječao sam se kao proljev, oprostite na izrazu, ali doslovno tako, ali sam u periodu od dva puta po 6mj. i 3mj. pauze skinuo kile do 82kg i onda u periodu do zaposlenja održavao između 83kg - 85kg!
Dakle znam da mogu ali stvarno bih ovaj put htio to napraviti bez tzv. dijeta pa bih vas zamolio za poneki savjet vezan uz moje trenutne mogučnosti!

Hvala!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote