View Single Post
Staro 04.01.2011., 20:59   #165
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
@Bullet; nevidim to u leakanim Intel roadmapama, čak ni prije spominjani nasljednik 1366, LGA 2011 ? Imaš kakav link? Bilo bi jako lijepo računati da će proizvesti neki ozbiljan procesor, a nama prepustiti izbor grafičke
@luks; Pa linkao si sam malo žuti Inqier, a vijest je i na relevantnom reutersu.
Pogledaj što je "običan" DRM radio jadnicima koji su kupili obične igre od Ubisofta, a zamisli što će tek raditi hardverski ugraviran u CPU. Imat ćemo "playstation3", koji će nam isključavati juzr account kontrolu čim na tih svojih 5GHz skuži da pokušavamo gledat neki film/seriju/dokumentarac koji nije sa digitalnim potpisom(kupljen, tj iznajmljen - i to za samo jedno gledanje), ili igru, ili čak pristup nepoželjnoj stranici, varez forumu ili programima poput torrenta. Mogu raditi i kontrolirati što požele, samo nebo (i nadajmo se tržište) je granica. A kontrola kompa i dok je zgašen znači da ti teoretski netko mobitelom može uhackirati u računalo kad se sjeti, i doslovno ga ubiti. To im je kakti zaštita od krađe. Totalna glupost, jer lopov će ako mu je do podataka, jednostavno izvaditi hard, a ako mu je do cijelog kompa, prodat će komponente, zabole ga za kill switch.
@ pingmachine; dok je ovaca... ali mislim da vani neće baš proći samo tako sve te fore... falabogu, tržišno nadmetanje će učiniti svoje Ovo što si ti postao je "stariji" patent, sad je to navodno anti lopov V3.0 i ugrađen je u sandi briđ Pročitaj moj link na techspotu.
Overhaul je offline   Reply With Quote