04.01.2011., 16:39
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Autor hrabar.dabar
Ok, ali što je to Win7 donio toliko revolucionarno u odnosu na XP, a da je opravdano razlikom u hardverskim zahtjevima koji nisu mali? Osobno koristim win7 jer imam licencu, olakšano mi je prikupljanje drivera time što to win sam odradi, neke male funkcionalnosti tipa win key + pretraga itd.
Ali što je tu toliko bolje od XP? I dalje je win7 pun rupa, stalno izlaze sigurnosni patchevi, sporiji je od xp, veći zahtjevi za grafiku (s tim da priznajem izgleda 5 puta ljepše), recovery cd i dalje u 98% slučajeva NE koristi ničemu, brojni bugovi, nelogičnosti itd.
Uzmi primjer MS Worda. Usporedi veličinu Worda 2003, 2007 i 2010.
|
Što se mene tiče, nije bolje ništa, teže se snalazim (hej, gdje mi je sad ono što je prije tu stajalo?), ali zahtjevi sedmice uopće nisu nebulozni, traži posve normalno računalo. Teško da se na ovom komadu softvera može reći da je išta pogurnuo, sve priče o tobože ultra zahtjevima su ispale propaganda prodavača hardvera (i pojedinih nadobudnih entuzijasta koje pitaš kakvo računalo da kupiš za surfanje, a oni ti bubnu četverojezgreni proc).
|
|
|