View Single Post
Staro 04.01.2011., 01:24   #13
lion406
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
evo mene....

probao sam i dobio recimo ono što sam htio ali ne skroz...

ovako, u opcijama GOM playera dobio sam da mi zvuk da na ATI HDMI van što je prva stavka koju sam htio i tome +

drugo, u opcijama skype sam dobio da mi zvuk skype bude na slušalicama (kad imaš chat otvoren pa oni popratni zvukovi) isto +

treće, radio (Scream radio) mi je isto na slušalicama iako nisam ništa dirao

ali ima jedan sad drugi problem (sad nije baš toliko strašan ali eto htio bi i to riješit)....
naime ja igram TH`em poker online i dobijam na stolu popratne zvukove koji mi naravno trebaju uz stol na kojem jesam ali mi zvuk daje na ATI HDMI van a ne na slušalice (nema u postavkama za odredit kud da šaljem zvuk)....

kad odem na ikonicu za zvuk (dole desno kraj sata "sound device") i otvorim "volumen mixer" imam opcije za izabrat šta hoću i tu mi nudi naravno HDMI (ATI) i Speakers i pod "speakers" imam za pojačat zvuk za poker ali mi to isto nudi i na HDMI (ATI)...s tim da kad na HDMI napravim "mute" na speakers-ima mi nije "Mute" već stoji normalno pojačano do kraja ali NEMA zvuka van..

kad maknem "Mute" na HDMI-u zvuk mi daje na TV-u

na HDMI (ATI) (mislim pod Sound device) mi nudi osim GOM palyera, poker sobe i aplikaciju "System sound", a kad prebacim speakers (kao "Device") onda imam samo vidljiv "scream radio" (internet radio)

zbog čega onda poker sobu mi daje na HDMI a ne na Speakers (iliti slušalice)

pod slušalice mislim da su mi spojene na zvučnike externe tj. na jedinicu 5.1 zvuka (od Trust-a) ali to je spojeno samo sa onim zelenkastim činčem na matičnu ploču (kao na slicu u ovom postu iznad mog) i nije ništa instalirano od strane Trusta kao programa u win7

pa eto ako netko zna gdje sad griješim neka podjeli samnom svoje znanje

P.S. u postavkama ATI graf. kartice nemam mogućnosti da se igram bilo što sa zvukom
lion406 je offline   Reply With Quote