Evo novi sam na forumu, pa imam par pitanjca. Nisam početnik u overklokanju, i već duže vrijeme pokušavam nać taktove za svoj komp. Već dvije god imam proc Intel e4600 i proživio je puno toga, naime tek sam ga sad prije nekih mjesec dana išo occat na nekih 3.2ghz. Čito sam da mu za 3.0 sam trea fsb povisit i naravno djeljitelj za rame namjestit. Uglavnom meni za 3.0 Ghz treba voltažu od 1.45V da se nebi rušio, a za onih 3.2 kojih sam ciljo stabilan je tek na 1.52V :S.. Sad neznam jel ja nešto krivo radim ili je jednostavno u procu stvar pošto je već star i sve.. Matična je nova Asus P5Q Se2 i na njoj bi se tek treo klokat najnormalnije, rami su 4gb dvije pločice od Goodrama dvije od OCZ-a na 800mhz. A hlađenje isto nije prob imam na procu ogromni scythe ninja 2, temperature 30 idle, a 60 ful load pod 3.0Ghz.. Napajanje isto nije problem 550W.. Sad me zanima jel ima kake šanse da postignem 3.2 ili 3.5Ghz na manjim voltažama, čito sam da većina ljudi to postiže na 1.35~1.4V.. Postigo sam i ja 3,5 al na 1,62V stabilno xD :S