Tema: MP7 mod & WC
View Single Post
Staro 03.01.2011., 21:53   #43
MP7
Premium
Moj komp

MP7's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Lijepo lijepo, ne ljenčari se vidim
S čim si rezao i koji oblik prozora si na kraju izabrao?
Oblik prozora je na 4 kuta ovalan, a tamo gdje je ona brava je nekako trapezoidalno izrezano , rezano je ubodnom pilom

Pleksi od 2mm mi je danas popucao kad sam išo ubodnom da izrežem onaj dio gdje smeta brava, inače pleksi te debljine i još deblji se bez problema režu tako da urežeš po crti i onda se on lomi pod savijanjem ali ovdje kažem nije obična linija pa sam mislio s ubodnom prođem u jednom šutu i paff puko mi je, imao sam i dva kavalona ispod pleksija što bliže moguće postavljeni nije se pleksi savijao niti trzao kako da kažem jel, zubovi od ubodne su za metal, znači oni manji i gušći, tako da ni to nije bed, i bio sam ja mislim na najvećoj brzini ali jednostavno mi je puko baš kad sam bio na zavoju kojeg sam onda ovalno namjeravao, trebao sam izbušit bušilicom tamo gdje treba ić zavoj pa ić ravno i onda iz rupe nastavit dalje opet ravno ali jebi ga

I tako sam uzeo pleksi od 3mm jer više nisu imali od 2mm(inače sam pitao u još dvije staklarne i nemaju od 2 njubare) pa me došlo duplo skuplje komad(80kn)

Cijelu stranicu sam s vanjske strane kasnije pošpricao crnom naravno, sad se suši jer sam pleksi na stranicu spojio sa silikonom, već sam koristio tu kombinaciju negdje i odlično drži a ovdje nije ništa pod nekom silom, pritiskom i slično, pa sutra okačim sliku dve
MP7 je offline   Reply With Quote