View Single Post
Staro 24.01.2005., 14:36   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Obožavam Hrvatski u računalnom svijetu ... čovjeku ulijepša dan ... za vlasnike XPa sa Hrvatskim LIPom, pozovite task manager i odite na network i dole vam umjesto stanje mreže piše Država (state ) i pročitajte upute vezane uz cookie unutar Internet Optionsa ... nakon dva čitanja ja sam shvatio da neka osoba bez prava privatnosti hoda okolo i ugurava kremšnite i princess uštipke u računala ...
ali legenda iz jednog od pokušaja u Photoshpu je išla u stilu: "ne mogu primjeniti brata blizanca je područje preslike ne odgovara prozirnici koju ste izabrali" :confused: ... sve to treba uredni pohraniti na vrtoletno pamtilo (ukoliko se ne varam to vam je hard disk) ... joj kako mi se sere od takvih ... slažem se sa bubbom "Zasto ne spojit ugodno s korisnim, i zalit nam milog Bulcsu s tekucom broncom? Ili ga umocit u beton?" ali ja bi ga upotrijebio kao gorivo za rastapanje bonze da ipak uštedimo koju kunu ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote