Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 03.01.2011., 12:48   #368
markosan
Why so serious?
Moj komp

markosan's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor markosan Pregled postova
Da li je na toj Iskonovoj Motoroli slika preko SCART-a barem pribilžno jednako kvalitetna kao preko HDMI (cijenio bih mišljenje nekoga s LCD ili plazma TV-om koji je probao i jedno i drugo)?
Isto pitanje i za komponentni izlaz ako ga je itko probao, (ako sam dobro shvatio Motorola ima komponentni izlaz)?
Kako se nitko nije oglasio, a ja sam u međuvremenu dobio i isprobao ovu priču, evo da sam sebi odgovorim, možda nekome bude koristilo.

Kao prvo, dobio sam Motorolu VIP 1003 koja je stvarno smiješno mala - onako, možda je malo veća od 3-4 kutije od CD-a naslagane jedna na drugu. Koliko čujem to sad i drugi dobivaju. I ta nema component izlaz niti optički s/pdif izlaz, samo SCART, HDMI i coax s/pdif.

Slika je preko HDMI-ja daleko bolja nego preko SCART-a, i nemam problema s mijenjanjem aspecta, TV mi daje da odaberem bilo koji. Nažalost, s obzirom da nisam uspio ući u onaj incijalni izbornik za promjenu outputa (imam osjećaj da ga uopće nema na ovom STB-u), ne znam kakav signal ovo šalje na HDMI.

Od ostaloga, sučelje mi je dosta ljepše i dosta brže od MaxTV-a (Siemens STB), i daleko se brže boota ako nestane struje ili nešto, tako da sam sve u svemu dosta zadovoljan.
markosan je offline