View Single Post
Staro 03.01.2011., 10:05   #14
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
Pozz svim forumašima!
Eto pošto sam dosta pratim tenis, pogotovo naše i Ljubičića, mislio sam kako bi ovaj forum trebao dobit temu baš za taj sport. Tenis je također pridonio promidžbi našeg imena u svijetu!

Prvi je tjedan te počinju turniri u Brisbaneu, Chennaiu i Dohi. Puno naših nastupa, no spomenimo samo kako će Marinu biti vrlo teško prvih tjedana nove teniske sezone... U Chenaiju mora obranit naslov, a igra danasu prvog kolu protiv nezgodnog Nishikorija! Krajem mjeseca tek slijedi čini mi se 'borba s vjetrenjačama' gdje Marin u Australiji brani polufinale Australian Opena.

Danas je i jedan poseban dan u svijetu tenisa, jer svi koji i malo prate znaju tko su Isner i Mahut, i znaju što su napravili u Wimbledonu prošle godine. Naime, ova dvojica se danas sastaju u Hopman kupu, link za livestream ce za vrijeme meca bit ovdje :
http://www.livescorehunter.com/Lives...re-Tennis.html
Mogu se naci streamovi i za ostale teniske meceve, koji se igraju na terenima prekrivenim kamerama!

I na kraju, nadam se da nisam jedini tenis fan, te da tema neće pasti u nezaborav
Hehehe lijepo vidjet tenis fana ovakvog...

Ja sam se prije uvijek kladio na tenis

BTW. igra Isnera i Mahuta bila je legendarna, pratio sam jer sam se i kladio...

Za live rezultate dobar je i live score na stranici ATPa

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote