03.01.2011., 09:50
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor MadBoY
Skinuo sam novi Splayer 3.6 i sve je otislo na gore, sto se tice izbornika. Nema vise opcije za detaljno namjestiti tilove (ili ja nemogu naci)  .
A nikako da nadjem za skinuti verziju 3.5.
|
Citiraj:
Autor Ari
U tom prvom postu bar ovome citiranome se ne spominje XP, jedino da je hardverska akceleracija automatizirana, a na nekoj od stranica sam pročitao i da playeri i razvoj općenito prednost daju W7, a XP kasnije, ako dođe uopće na red, vjerovatno je to bila riječ o VLC Playeru.
Na ovom linku za 3.5 verziju, nakon downloada se klikom na fajlu može pročitati da je riječ o 3.4 verziji.
Treća stvar, na homepage SPlayera se prvenstveno nudi pod glavnim downloadom instalacijska verzija, što je samo jedna .exe fajla, a tek pod malenim slovima se može naći download za portabilnu verziju.
|
Citiraj:
Autor McG
Ja sam u vrijeme pisanja vodiča koristil XP SP2 kaj je jasno bilo naznačeno u Moj Komp, tak da nije bilo potrebe to dodatno spominjati u tekstu. Prije se na službenoj stranici uredno prvo nudil 7-Zip paket, ali očito da je tip sve izmjenil. Ne znam ljudi kaj vi očekujete, jer i ovak vam je sve praktički dano na pladnju (linkano, dokumentirano, isprobano i objašnjeno), a to kaj autori playera imaju tendenciju svako malo čačkati po službenim stranicama, verzijama playera i ko zna čemu sve - nije moj problem. Ja sigurno ne budem pratil svaku i najmanju promjenu, tak da vama bude još lakše, a i onda bi se opet ponavljala ista pitanja, jer većina ljudi automatski preskoči sve do zadnjeg posta i direktno krene s upitima.
|
Splayer 3.6 (neki dan probao) i dalje je ogoljen do jaja. Ne bi to niti bilo lose da nije sjebao postavke titlova jer sada nije moguce podesiti velicinu titlova pa player stalno izbacuje titlove u 2 velicine.
Kod mene do daljnjega Splayer 3.5 caruje
Evo ako nekome treba Spayer 3.5 build (1373) vidim da ga tesko nalazite, uploadao sam svoj na RS ... link
|
|
|