View Single Post
Staro 03.01.2011., 01:59   #6821
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor xsabaras Pregled postova
Pogledao ovo sinoć i meni se svidio pošto je čisti trash i bolesno ali nije za svakoga, po meni 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1352388/
ja ga pogledao sa starom (zena od 53 godine voli trash, sta's ), ali brate mili ovo je polusranje. doslovce nisam niti 5 minuta uzivao u filmu osim u prsima ove glavne opatice i one dve sto rade u hotelu, mislim, ovo je daleko svjetlosnim godinama od kvalitetnog trasha. stvarno pogledati ako ste ljubitelj trasha i ako imate za ubiti sat i pol vremena, inace izbjegavati jer je bolje blejiti u 24 sata tih sat i pol..........
ocjena, nekih 3.5 od 10. mozda kod nekoga tko ne voli dobar trash prode bolje, ali ja nedam vise.

Constantine

uopce nelos film, nekako mi nedostaje ovakvih pakao-raj filmova (sada mi pada na pamet jos end of days recimo) gdje dobro pobjeduje. dobri glumci, dobra prica, dobre scene, film ima i lijepu ljudsku poruku......
vrlo zadovoljan sa utucenim vremenom, dobrih 7 od 10.

Burko je offline   Reply With Quote