Svi tu kenjate po Protisu ali činjenica je da on po prometu dere i Links i Hgspot zajedno.
Ja već par godina naručujem u protisu jer je jeftiniji najmanje 15% u odnosu na ostale "fine" dućane. Ako me već država dere za 23% zašto bih ostavljao još i 15% više kod trgovca? A što se tiče Linksa i ostalih tu sam također doživio sve i svašta sa garancijama i ostalim sranjima. Nitko nije savršen. Eto, ja mogu navesti bar 5 sranja što sam doživio u Linksu. I u protisu ima sranja ali barem znam da za to ostavljam samo 2% marže. Tada tu razinu (ne)usluge i očekujem i uopće se ne uzrujavam.
Vidim da se tu svi koljete sa garancijom a stvar je vrlo jednostavna. POGLEDAJTE HEBENU naljepnicu na kupljenom proizvodu i vidjet ćete ime i adresu ovlaštenog servisa! protis nema ništa s tim i s njima se uopće ne zezam. Lijepo na naljepnici (a svaka stvar koju dobijete tamo je ima) pročitate tko je ovlašteni servis i odete tamo sa robom i računom iz protisa. I tako si uštedite živce a najbitnije i vrijeme jer preskačete protis i njihovo slanje/dobivanje prema/iz servisa.
Garancija NEMA VEZE SA PROTISOM! Nego sa ovlaštenim uvoznikom/serviserom.
A evo i jednostavno pravilo za poslovanje sa njima:
Nazovite prije nego krenete! Ako ste lijeni dići slušalicu pa tamo dođete bez veze onda je to vaš problem. To je web trgovina a ne super-uslužni-tapeciranog poda-prodajni salon sa nasmiješenim prodavačima koji će na vaša glupa pitanja strpljivo odgovarati 2 sata prije nego uzmete taj hebeni miš od 50 kuna.
Meni su za razliku od vas ostalih ovde najviše živac digli kupci a ne dečki iz protisa. Koliko sam puta čekao iza neodlučnih debila koji su čuli da postoji ta i ta matična ploča koja može kuhati kavu a ne znaju kako se zove. Nije ni čudo da ovi u protisu imaju blagoteleći pogled i nezainteresirano vas promatraju. Pa i ja bih tako izgledao da sam na njihovom mjestu i slušam debile cijeli dan.