View Single Post
Staro 02.01.2011., 20:46   #6817
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
A-Team - pravio sam se važan i nisam slušao vaše komentare (ako se ne varam, nitko nije rekao ništa pozitivno za film ). Nisam ga ni pogledao do kraja, ovo je žešči sh1t koji sam gledao u zadnje vrijeme.

Inception - Volim Nolanove filmove (a tko ne?) pa me i ovaj potpuno zabavio svih 2 i pol sata. Vidio sam da vi spominjete da je film naporan, pa i nije baš kad se uzme u obzir sve što se u njemu odvija. Da je kraći, nebi cijela priča bila dobro razrađena. Ugl. želim nastavak !!

The Proposal - tipična romantična komedija za neko opuštanje bez da naprežete mozak. Obavezno gledat sa curom

Devil - kratak film sa fora krajem/porukom. Ne loše za pogledat.

Resident Evil: Afterlife - A ono, definitivno ispod očekivanja ali kao što je netko ranije spomenuo, meni se svidjelo jer sam ljubitelj serijala. problem je što više ne znaju šta bi izmislili u tom filmu. Nekak mi je muka bilo čim sam vidio da će bit opet novi nastavak, sumnjam da to može bit dobro jer rijetko s enađu filmovi ko Saw ili Harry Potter koji imaju fenomenalne nastavke. Pohvalit moram glazbu u filmu, time me uvijek ugodno iznenade.

Ma gledao sam još puno toga, samo se ne mogu sad sjetit svega, ako mi još nekaj padne na pamet editirat ću

btw. trebam prijedlog nekog SF-a ili nekog pustolovinog u tipa džungli. I neka bude nešto novije (2000. pa na dalje)

EDIT1: sry, u žurbi nisam linkao filmove na imdb :shy