Scanirao sam disk sa alatom iz #5 posta, i dobio slijedeće izvješće/printscreen:
[IMG=http://img52.imageshack.us/img52/1044/hddrecovery1.jpg][/IMG]
Pa imam i pitanje, da li je puno 128 bad sectora

?? mislim svi su navodno popravljeni,, ali mi se ne sviđa 3-znamenkasta brojka

......
Druga stvar je to da se radi o disku starom 8 mjeseci iz laptopa,, sistemska particija je bila pogođena i nije joj se moglo niti pristupiti bez prethodnog formatiranja (znaći windowsi se nisu mogli pokrenuti,, pa sam disk ubacio u externu ladicu i spojio na drugo računalo usb-om).. Sreća da se radilo o sistemskoj particiji pa sam mogao spasiti dragocijene podatke..
Zatim sam pobrisao sve particije (windows-ovim disk manager-om), formatirao i scanirao sa navedenim programčićem (trajalo je oko 3 sata)..
Zanimljiva stvar je što windows-i nisu bili stariji od 2 tjedna,, niti su bili nešto pretjerano "driblani" raznim programima, pa mi je iz tog razloga ćudno odnosno sumnjam da su oni krivi za nastalu "situaciju"..
Mislim, imam na disk još oko 2 i pol godine garancije,, ali me zanima kako bih to mogao reklamirati/dokazati servisu tj. tražiti novi disk..
Trenutno dižem ponovno windows-e na njega,, pa me baš zanima do kada/kako će raditi..
Koje su vaše ideje/savjeti

??