View Single Post
Staro 02.01.2011., 13:53   #893
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Samo malo, dal imate onaj padajući bookmarks ispod address bara ili onaj lijevo, gdje je history i ostale điđe?
Jer ovaj padajući ne radi, nit je ikad radio.
E upravo u tome padajucem je rijec...znaci pored njega se nalazi Widgets, View, Edit i ostalo.

Dali ima neki "trik" kojim bi se natjeralo Operu da to nekako prosljaka? Bar neki addon ili nesto sl.?

Svi ostali polozaji bookmarksa mi otvaraju stranicu srednjim klikom u novome tabu, makar mi ne radi srednji klik ni kada spustim neki bookmarks folder gore u onaj toolbar ispod address bara.

Evo i screenshot od kuda ne radi ni desni klik, a ni srednji klik....no npr. desni klik mi radi ispod address bara, ali mi odmah otvori stranicu u istome tabu sto je opet totalna glupost.
Dali se bar iz te pozicije taj desni klik moze namjestiti da mi da neke opcije kako sta hocu otvoriti, a ne da mi automatski otvara sam stranicu (i desni i lijevi klik u toj poziciji rade totalno istu stvar tj. otvaraju odmah novu stranicu u istome tabu):

http://img208.imageshack.us/img208/376/75541931.jpg

P.S.

Dali Opera Link moze sinkronizirat i passworde uz npr. i bookmarkse tako da prilikom instalacije novoga OS-a samo sve to povucem sa servera?
Ili ima mozda neki drugi nacin kojime bih to izveo? Glavno mi je da mi sacuvaju bookmarksi i da se ispravno zapamte svi passwordi...idealno bi bilo da se cijelo vrijeme radi sinkronizacija te da ne moram uopce razmisljati o tome....ili da bar jednom dnevno sve sinkroniziram pa makar i rucno no da sam siguran da je sve spremljeno negdje na netu i da cu opet sve moci lagano povuci natrag u Operu dok budem instalirao novi OS.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 02.01.2011. u 14:16.
win32 je offline   Reply With Quote