Ne znam zašto se svi čudite tim stvarima, ne javljaju se na telefon, rade šlampavo, griješe, nemaju vremena za mene, zašto ne zaposle još jednog čovijeka, zašto se ne presele u veči prostor itd....
1) Svi znamo da protis ima najniže cijene na tržištu i da radi sa minimalnom maržom ( 2-5 % ). Samim time na procesoru od 1000 kn on zaradi svega 20-50 kn.
2) sa tom maržom i tom zaradom nemože platiti veči prostor, ne može zaposliti još ljudi jer mu to financijski i nije moguće.
3) Svi žele dobiti uslugu i posvećenost njemu kada ide u kupovinu ali i naj nižu cijenu na tržištu ( TO NE IDE SKUPA )
4) Sami ste krivi šta svi hrlite uopće tamo i oćekujete išta nebi li ušparali koju kunicu više i njima radite promet, a poslje serete i žalite se na gluposti.
5) A tu uštedu od 100-200 kn pretvorite u benzin, telefon, živce itd... pa pitanje dali ste uopće na dobitku????
6) Meni osobno nije samo ušparat novce kod kupovine, nego dobit cijeli komplet ( proizvod/usluga ) za pristojne novce, ali većini nije koliko čitam po forumu.....jer bi se za 5 kn poj....alo u guzicu ( tam je memorija jeftinija za 5 kn...idemo tamo ) .... ljudi samo naprijed