View Single Post
Staro 24.01.2005., 04:49   #28
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Originally posted by LAcy
Sto se tice nf4 i pci-e i nadogradivosti, koliko ljudi doista nadogradjuje pc? Mijenja procesor, graficku? Mislim da je to bajka oko nadogradivosti, po mom misljenju ako covjek ima stroj recimo oko 1-2 godine i zeli upgrade, vecinom proda sve zajedno i kupi novo jer je u medjuvremenu izasao novi chipset. Isto tako mislim da je lakse prodati cijelo racunalo nego samo procesor ili graficku. Bas me zanima koliko ljudi na ovom forumu radi nadogradnju?
Istina. Tak sam ja kad sam uzimao mobilca fino prodao si onu DFI AD77 Infinity i copio si ovu abiticu.

Citiraj:
Originally posted by ozren
visok FSB nije bitan, bitne su postavke .... dakle ono ak mozes izvuc fsb 230 i sl. 2-2-2-5 illi tak nes, onda si na konju
Otkad FSB nije bitan?

Citiraj:
Originally posted by Bart
Vec duze vremena nisam kupio komplet novi stroj, uvijek je to neki vid nadogradnje u vise koraka dok se ne dodje do konfe koja te moze zadovoljiti na neko vrijeme od 6-12 mjeseci a onda opet iznova. Upravo planiram kupiti A64 + maticna S939 nForce4 + nova grafa, znaci za prvu ruku zadrzavam kuciste, memoriju, TV karticu, dvije przilice, hard i monitor i mislim da je to ipak nadogradnja, a onda je prva na redu memorija pa hard itd. Jest da su proc, mb i grafa financijski gledano pola kompa ako ne i vise, mislim da se to ipak zove nadogradnja i to je ono sto vecina ovdje prakticira.
Ja bi rekao da je ipak nova masina. Dobivas novi zvuk (ono kaj cujes i obavlja doticni posao). Novu grafiku (ono kaj vidis i obavlja posao za to), te novi proc (ona budala kaj sve racuna), te maticnu kao ono kaj bu sve to povezalo! Financijski. Pa koliko cesto ljudi mjenjaju monitor. Ja dva puta u 10 godina lol. Zivio!
  Reply With Quote