Pozdravljam,, imam problem sa tipkovnicom i htjeo bih ju promijeniti, ima li tko ideju gdje da nabavim istu povoljno?
Laptop je također pod garancijom još uvijek, ali za ovaj kvar sam sAm kriv i to oni ne pokrivaju,, tj. ponudili su mi svoju za 600-700 kn,, što je za mene puno..
Problem je slijedeći, kad već pišem,, prolio se sok po tipkovnici, i nakon "ispiranja" tipke nemaju baš najbolji "odziv" na pritisak, a neke se i sporije vračaju natrag.. Pa možda tko ima iskustva i s time da preporući neko sredstvo (provjereno) s kojim bi možda ponovno pokušao isprati istu.. Da je u pitanju bila voda, vjerovatno ne bih ovo sada pisao, ali stvar je takva - kakva je..
Drugim riječima, pitam ima li tko kakvu "šemu/štelu" za lenovo dijelove jer ako nije preskupo, radije bih ju promijenio.. Također, pošto mi je sada palo na pamet, da pitam da li to i kako utjeće na garanciju (mislim ako bih stavio neku drugu/novu),, budući da za thinkpad postoji određeni "self-maintance" koji mi je i omogućio da ju sam izvadim..
LP,, azzaman77..
EDIT: da napomenem, dao sam si malo vremena i pre-search-ao forum, naravno prije postanja i nisam našao nekog odgovora iako sam kontaktirao pojedince sa slićnim problemom,, pa sam se odlućio za novi thread

..