View Single Post
Staro 01.01.2011., 12:21   #560
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Chrome 10.0.612.3 i Silverlight problem

Chrome 10.0.612.3 i prosla verzija imaju ocito neki problem sa Silverlightom koji dolazi do izrazaja na BUG forumu.
Naime, nakon sto pocnem pisati bilo sta na forumu Silverlight prestane raditi i sve se smrzne te moram restartat browser.

Ovo pisem sada sa Opere i sve radi bez greske (bar za sada), ali me zanima dali jos netko mozda ima isti ili slican problem sa Chromeom?

Probao sam cak i uninstall Silverlighta no nije do njega vec do Chromea.

Navikao sam na Chrome i nadam se da je samo neka glupost u pitanju te da ce problem biti ispravljen.....no mozda je i nesto do samoga foruma (ne vjerujem bas u to posto evo Opera radi, a i Lisica takoder radi bez greske).
Sada kada radim na Operi mi je sve cudno posto mi je Chrome zakon i navikao sam se na njega....bas mi je ono sto browser treba biti, a to znaci da je neprimjetan i da mi je ugodno kada radim sa njime. More opcija koje ima npr. Opera mi ne trebaju jer zelim samo jednostavan browser.
Na Firefox se za sada ne vracam...samo bih htio srediti ovo sa Chromeom pa bih nio zahvalan ako netko zna rijesenje problema.
Ili da jednostavno cekam neki novi build?

Evo i screenshot.....

http://img510.imageshack.us/img510/7397/93624642.jpg

P.S.

Na svim ostalim forumima navedeni Chrome radi bez greske te sve stranice pokazuje kako treba.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote