@Filko...nemoj mislit da imam nesto protiv tebe, ja podrzavam svakog ko želi napravit nesto svojih ruku djelo...i neka samo naprijed...ako tebi svira bolje to je +
al evo jedan primjer iz mog iskustva:
od prilike 8-9 mjeseci nabavio ja DAC...pospajao to s pojačalom običnim kabelima (kostali nekih 20kn jer nisam imao para za skuplje i bolje)...čitam ja tako po netu kakvih interkonekata ima i sve mi nes preskupo..i tako naiđem na jednu stranicu gdje ljepo piše da je Klotz LaGrange odličan kabel za napravit si interkonekt a 1m kosta samo 15kn...puno ljudi koji su si ga napravili su oduševljeni i bla bla...reko idem i ja neam sta izgubit....kupio napravio spojio i reko idem si usporedit sa ovima starima....krenem s pjesmom i cujem novih par detalja koje dosad nisam cuo i velim sebi wauu pa to svira super...i tako par jos pjesama...reko idem si spojit ove stare bas da vidim ocel bit tih detalja koje sam zapazio na ovom novom kabelu...i paf cuju se i na starom

...heh reko sebi ma nije se ovaj novi jos usvirao to ce kroz 10ak 15ak dana...zapravo dok sam imao one stare nisam ni obraćao paznju kao kod ovih novih gdje sam bio koncentriraniji....al ostavio ja ove nove nek se usviraju...i tako proslo 4 mjeseca sviralo to meni dobro...nakon toga vratio ja natrag ove od 20kn i paff oni sviraju otvorenije življe...nisam mogo vjerovat...kontaktiram frenda koji je isto imao spojene te Klotz LaGrange i pitam ga jesi mozda skuzio da se kroz određeno vrijeme ti kabeli priguše...i on mi isto tako potvrdi da je s vremenom Klotz podbacio i ugušio mu visoke i ostalo te je vratio stare...
u među vremenu sam si radio od jos par kabela interkonekte i zvučničke kabele i 0 bodova
eto to je jedno moje iskustvo gdje bih htio samo obratit pažnju da se ljudi ne povode tuđem veselju, jer mozda i nije svaki put istinito, al ima caka kako od cega sto napravit tako da treba bit uporan i sve probat pa kud puklo