View Single Post
Staro 30.12.2010., 13:41   #656
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor max111 Pregled postova
Pseudogigant inače nije problem u tom podrumu, popneš se na platformu i ne može do tebe a dalje onda nije problem ako imaš dovoljno municije da ga se riješi iako je najgori od svih po tom pitanju, problem je ako ga sretneš vani a ne možeš se popeti nigdje da te ne može dohvatiti.
pa vani mu možeš barem pobjeći, naravno, ako si lakonog, ako nisi natovaren sa 60kg tereta

Citiraj:
Sigerous mod ima mogućnost besplatnog putovanja iz yanova u Pripyat jer se može ponovno koristiti tunel samo što je pun mutanata kao što su chimera (dvije), snorkovi, bloodsuckeri i pseudodog više njih, ima i par stalkera. Jedanput sam prošao ne znam da li je opet isti broj drugi puta ali budem probao jer moram se vratiti u Pripyat a ne da mi se platiti 5000 Garryu, bolje si kupim municiju za gauss i granate i pravac u tunel.
pa ne vidim koliko je to baš prednost. 5000 RU i nije neka pretjerana para u odnosu na to koliko oštetiš odijelo, puške i koliko municije strajbaš. Po tome je bolje platiti 5000, nego skuriti 5000 na popravke.
btw, jel ima u tom modu još nekaj zanimljivo osim tog reverznog putovanja kroz tunel natrag u Yanov.?
Brko je offline   Reply With Quote