View Single Post
Staro 30.12.2010., 12:52   #655
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
rČAk je i onaj pseudogiant u onom podrumu čičkin dim za ubit, ali Bureri...majko mila...1000 komada municije sam potrošio...na jednog
Pseudogigant inače nije problem u tom podrumu, popneš se na platformu i ne može do tebe a dalje onda nije problem ako imaš dovoljno municije da ga se riješi iako je najgori od svih po tom pitanju, problem je ako ga sretneš vani a ne možeš se popeti nigdje da te ne može dohvatiti. Ja izbjegavam jake mutante dok nemam gauss ili barem vog granate a svd je isto obavezno sa mnom doduše controller mi i nije poseban problem a burer je već puno teži pogotovo ako ih je više. Sigerous mod ima mogućnost besplatnog putovanja iz yanova u Pripyat jer se može ponovno koristiti tunel samo što je pun mutanata kao što su chimera (dvije), snorkovi, bloodsuckeri i pseudodog više njih, ima i par stalkera. Jedanput sam prošao ne znam da li je opet isti broj drugi puta ali budem probao jer moram se vratiti u Pripyat a ne da mi se platiti 5000 Garryu, bolje si kupim municiju za gauss i granate i pravac u tunel.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote