View Single Post
Staro 30.12.2010., 07:55   #172
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Pazi ti lopova, piše gore u zaglavlju...

Datum izdavanja 31.10.2010.
Datum dospijeća 31.12.2010.
Zgodno. To su pitali vidovitog Jišmaela za račun mjesec dana unaprijed. Taj račun bi trebao bit nevažeći jer nemožeš izdavat račun 31.10. za razgovore/poruke/... u 11. mjesecu.

Ženi još nije stigao račun, al ionako ga ne mislim platit ove godine. Ne vidim razloga zašto bi im platio odmah (nije inat). Kad su tako ažurni u izdavanju računa, biti ću i ja u plaćanju. Svaki mjesec kasnim jer i ja plaćam račune kad sjedne plaća, a stiglo je samo nekoliko opomena u zadnje dvije godine. Opomena ne košta ništ, plaća se ponovno uključenje (ako te isključe, naravno).
OT: Ista stvar je i sa T-com računima. Plaćam ih kad sjedne plaća, pa kasnim dosta, npr 15.11. platim za račun iz 10. mjeseca (račun za 9. mjesec izdan u 10. mjesecu). Niti to nije inat. T-com politika je: od 5. do 15. u mjesecu se vrše sve promjene/aktivacije/deaktivacije zatražene prethodni mjesec. Iz tog razloga im ne plaćam na vrijeme, namjerno (nije inat ponavljam) jer ne želim narušavat pretplatnički odnos iznenadnim/preuranjenim plaćanjem .
D1viry je online   Reply With Quote