View Single Post
Staro 30.12.2010., 03:49   #79
stsonic
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Vrlo je teška igra za naučiti, a community je toliko grozan da to nije za vjerovati...
Mislim da HoN/DotA/LoL imaju najgori community od bilo koje druge online igre.
Ako bilo šta pogriješiš, igrači toliko rageaju da to nisu istine.

HoN jednostavno nije za casual igrače. Prosječnom igraču sigurno treba oko godina dana da cijelu igru skuži i da uplovi u malo jače gejmove.
Sad kad san pročita ovo moran iskomentirat. Po meni je HoN jedna od boljih igara koje se mogu zaigrat na netu, ako si u tom điru... Ali stoji ovo šta si reka. Community je debilan. Ali ne to šta govoriš da ako pogriješiš da te razapinju, nego ima debila masu. leavera, feedera, totalnih retarda koji ti unište partiju... Doša san do zaključka da je HoN igra za onog ko ima svoj tim i svojih 3-4 ljudi s kojima igra. Ovo pišen nakon izgubljene partije Jer kad ti se zareda par loših partija s kakvim kretenima u timu, smanje ti se PSR bodovi, i onda nemožeš igrat mečeve s jačim i normalnim igračima, nego noob gameove. A ako stvarno nemaš sriće, ka ja npr. onda ti u tim mečevima za slabije igrače "noobove" dođu u tim totalni retardi koji umiru po 15 puta i jedina 3 kilsa koja imaju ukradu, i zajebu cili tim jer nafidaju protivnike. I svaki put iznova, umisto da se opustin i s gušton odigran, odma mi debili pokvare sve... I nemoš se nikako vratit na normalan PSR da odigraš normalan meč s normalnim igračima. A da si u timu di se zna ko šta radi i ko kako igra, šta je kome zadatak, to bi bila druga stvar... Trenutno pauziran HoN, a možda ga i odjeben totalno jer se ovako ne isplati igrat. Tako da za ove šta pitaju kakav je hon, igra je zakon, al morate imat čelične živce, ili igrat u timu. I triba malo vrimena da se sve nauči al mislin da se kroz kojih 3-4 miseca da savladat više manje, kroz NO STATS gameove, a onda udri brko po rakiji
stsonic je offline   Reply With Quote