29.12.2010., 22:50
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Tablete za zaštitu od emisije šljakaju bez problema, nebi bile u igri da ne rade 
Piše u descriptionu itema koliko dugo traje, one dovoljno dugo traju, cijelu emisiju i duže.
Makar neznam kakav je problem sakrit se u neku zgradu da se zaštitiš od emisije.
Ja sam te tablete prvi put upotrijebio pred kraj igre u samom Prypiatu, nisam se imao gdje sakriti, emisija je neočekivano i brzo udarila a sve zgrade do kojih sam mogao otrčati su bile poluotvorene i nebi me zaštitile. Slučajno se sjetio tih tableta i preživio emisiju.
NEmoj još u Yanov, ako si tek desetak misija obavio, imaš ti još štošta u tom prvom području obaviti.
|
Da, nije problem otic u zgradu i sakrit se dok emissija prodje ali problem nastaje kada sam prenatrpan stvarima (vise od 50kg) i dosta daleko od povoljne zgrade.. samo jednom nisam mogao trcat i ubila me..
A u vezi Yanova, i ja mislim da je rano za otic tamo, jos treba obavit par misija za onog šefa broda, onda za onog puškara itd..
Hvala ti na info..
P.s. igra je fenomenalna, sto vise rec, cak mi je mozda bolja ili barem tu negdje sa SoC ali nemjerljivo bolja od kratkog i brutalno linearnog CS-a..
|
|