View Single Post
Staro 29.12.2010., 19:20   #1002
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Agonija se nastavlja,prošo Badnjak,Božić,čuda od kad ja to naručih,zovem ja juče par puta,odgovora nema....zovem danas,2 puta,ništa,zaputim se ja tamo,prvo nekom dečku isporuče kantu od 5.5kila kuna al eto,zajebala je tajnica u skladištu pa nema monitora na lageru(brij oduševljenja na facama).... i tako,šutke dajem papir sa potvrdom o plačanju koje je izvršila moja majka jedna jedina....super,zvučnici su tu,sad mi samo dajte dokument neki....dokument? Da je ALIKEBABA platio potvrda je tu i to je jedino bitno,vozačka mi je u Hanjclovoj,osobna negdje u kuči a putovnica oduzeta nedavno zbog nekakvog bezazlenog delikta.... dakle,nemogu li potvrdit da sam ja Hrvoje,sin Andreje,bez obzira što imam jedini dokument relavantan u toj trgovini,nemrem dobit zvučnike. Suvlasnik sam građevisnke firme,po trgovačkom sudu procijenjene na 45 miliona kuna i nemrem u 4 radna dana dobit jebene zvučnike od 156,80 kuna od informatičkog šopa koji prodaje te iste zvučnike (jel bitna tu činjenica da su zvučnici plačeni?).

Izletio sam van i vračat se nekanim,nek ide stara nek ide ko oce ja ih više tam nemrem gledat.

Skočim do Linksa po pastu za kolegu @MikyGS.....dobar dan,pastu Artic Ceramic,,26kn za vas,izvolite,hvala,hvala vama.... doslovno tim redosljedom ništa umanjeno. Ljudi imaju novac,Miky ima pastu.....
I kao takav, htio si svjesno uštedjeti par kuna na tim zvučnicima, znajući da postoji (ne velika, nego stopostotna) mogućnost da te vozaju?
Uračunaj svoje potrošeno vrijeme i gorivo, pa od mame i još si u minusu sa protisom

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote