Agonija se nastavlja,prošo Badnjak,Božić,čuda od kad ja to naručih,zovem ja juče par puta,odgovora nema....zovem danas,2 puta,ništa,zaputim se ja tamo,prvo nekom dečku isporuče kantu od 5.5kila kuna al eto,zajebala je tajnica u skladištu pa nema monitora na lageru(brij oduševljenja na facama).... i tako,šutke dajem papir sa potvrdom o plačanju koje je izvršila moja majka jedna jedina....super,zvučnici su tu,sad mi samo dajte dokument neki....dokument? Da je ALIKEBABA platio potvrda je tu i to je jedino bitno,vozačka mi je u Hanjclovoj,osobna negdje u kuči a putovnica oduzeta nedavno zbog nekakvog bezazlenog delikta.... dakle,nemogu li potvrdit da sam ja Hrvoje,sin Andreje,bez obzira što imam jedini dokument relavantan u toj trgovini,nemrem dobit zvučnike. Suvlasnik sam građevisnke firme,po trgovačkom sudu procijenjene na 45 miliona kuna i nemrem u 4 radna dana dobit jebene zvučnike od 156,80 kuna od informatičkog šopa koji prodaje te iste zvučnike (jel bitna tu činjenica da su zvučnici plačeni?).
Izletio sam van i vračat se nekanim,nek ide stara nek ide ko oce ja ih više tam nemrem gledat.
Skočim do Linksa po pastu za kolegu @MikyGS.....dobar dan,pastu Artic Ceramic,,26kn za vas,izvolite,hvala,hvala vama.... doslovno tim redosljedom ništa umanjeno. Ljudi imaju novac,Miky ima pastu.....