View Single Post
Staro 29.12.2010., 00:18   #8
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Skinuo Hiren's ali sam prije toga skinuo i Kaspersky Rescue disc koji sam u međuvremenu zapržio na cd.
Uglavnom, uspio je instalirat ono s**nje internet security toolbar koje mu je blokiralo AVG, pristup dokumentima, internetu itd, no Kaspersky ga je uredno riješio.
Kasnije sam još izvrtio i Aviru sa Hiren's-a i Combofix, Combo je još našao nekih sr*nja po registry-ju i uredno ih pobrisao, tako da bi to sad trebalo biti to.
A pokupljeno je sa fejsbuka, neki klinac mu je poslao link "pogle kak su mi haknuli komp", ovaj kliknuo na njega i eto ti vraga

No ima jedna čudna stvar.
Nakon što sam zapržio i Kasperskog i Hiren's na cd-e, iste nisam mogao pravilno pokrenuti na svom kompu, a ne kužim zašto, svaki dođe na pola učitavanja, znači pokrene boot sa cd-a, kod Kasperskog mi učita početni ekran, no koju god opciju nakon toga odaberem, krene i jednostavno u pola loada stane i tako stoji u nedogled.
Sa Hiren's-a mi pokrene npr mini XP i mini Ubuntu, ali mi ništa iz XP-a ili od dodatnog sadržaja neće pokrenuti.

Jel ima netko kakvo objašnjenje?
Ne vjeruje da mi je komp zaražen jer poznam dobro koji procesi trebaju biti a koji netrebaju, i ne vidim nikakvih sumnjivih, niti imam kakvih problema u radu sa OS-om, ili kakvih naglih promjena u opterećenju procesora i slično, dakle komp radi sasvim normalno.